ysares.blogg.se

Norrländsk nörd som skriver dikter.

Mitt 2017

Kategori: Poesi

Mitt 2017 var i det store hela ett bra år även om det under senare halvåret blev lite värre i mitt psykiska mående. Men ändå känner jag mig mer optimistisk till framtiden och känner att det har varit ett händelserikt år, en berg och dalbana helt enkelt, som slutar på topp.
 
 1) Fick jobb på posten och trivs superbra! Skulle säga att det är årets främsta händelse ändå!
 
2) En annan stor händelse var att jag även tyvärr fick ta farväl till det närmaste jag har en bror. Quicken kommer alltid leva kvar inom mig <3.
 
3) Jag besökte Amsterdam med några vänner. Det var en helt fantastiskt vacker stad som dessutom var superintressant. Konst i världsklass och allmänt en inspirerande stad. Kommer helt klart återvända!
 
4) Jag besökte även Berlin i några dagar. Gick på fantastiska muséer, var på platsen där Naptunus upptäcktes, kluddade på berlinmuren, besökte minnesmärket för romer (mina släktingar) som mördades under förintelsen.
 
5) Jag har verkligen kommit igång med pluggandet igen och betat av kurs efter kurs under året!
 
 
6) Musikåret har inte varit det bästa för min del, har inte haft så mycket tid. Men guldkornen var att Makthaverskan släppte nytt album och att jag fick se Henrik Berggren på storsjöyran. Något som verkligen var något jag ville göra innan jag dör!
 
7) Jag hade för första gången kontakt med min farfar, känns lite ovant men det känns samtidigt helt fantastiskt då jag alltid saknat honom under barndomen.
 
7) Jag blev tyvärr singel efter 3 år.
 
8) Började spela bas i ett band som senare lade ned, men spelandet fortsätter!
 
Hoppas 2018 blir ett lika spännande år!